Geschenken

Bent u als bedrijf, vereniging of particulier op zoek naar een door middel van bedrukking gepersonaliseerd geschenk, dan moet u zeker contact opnemen met E&S Design. Wij leveren de meest uiteenlopende geschenken, bedrukt met om het even welke boodschap: de coördinaten van uw bedrijf, uw logo, een foto, een naam, een slogan, een grappige kreet, noem maar op. 

Ons uitgebreide assortiment van gepersonaliseerde geschenken is onder te verdelen vier grote groepen. Onze ‘premiums’ zijn goedkope geschenken, zoals ballonnen, aanstekers of balpennen, die meestal door bedrijven worden gebruikt om een actie of een product te ondersteunen. Daarnaast zijn er onze ‘giveaways’: eveneens goedkope gadgets, zoals caps, lanyards en zonnebrilletjes, die op beurzen, festivals en andere evenementen worden verdeeld onder de bezoekers. Ook jeugdverenigingen maken vaak gebruik van deze goedkope geschenkengamma’s om bijvoorbeeld een fuif of een ander evenement te promoten.

Als derde groep zijn er onze ‘relatiegeschenken’, zoals bags, glaswerk of paraplu’s, die bedrijven gebruiken als blijk van waardering voor hun trouwe klanten of als kennismakingscadeau voor prospects. En tot slot is er nog het ‘custommade’-verhaal, waarbij de mogelijkheden grenzeloos zijn. Alles wordt hier helemaal op maat gemaakt voor de klant. Ons geschenkengamma omvat oneindig veel artikelen, waarvan we hier de belangrijkste of meest populaire op een rijtje zetten om u een beter beeld te geven van de mogelijkheden. Vindt u hier niet wat u nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zoeken het meteen voor u uit!

Vraag nu een offerte