Kleding

Wilt u als bedrijf of vereniging als een hecht team naar buiten komen? Dan moet u zeker al dan niet gepersonaliseerde kleding overwegen voor al uw leden of werknemers. Geen strak, saai of ouderwets ‘uniform’, maar wel een hippe en trendy outfit die perfect aansluit bij het imago van uw bedrijf of vereniging. Dat kan gaan van een eenvoudig T-shirt voor de leden van uw jeugdvereniging tot een volledige outfit voor het personeel van uw trendy restaurant. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het bij E&S Design.

Een belangrijke specialisatie van E&S Design is trendy kledij voor de stoere werkman: werkbroek, werkjas en werkschoenen, allemaal netjes in dezelfde moderne look. Veiligheid is in dit verband een van de stokpaardjes van E&S Design: fluostrip op de kledij, geïntegreerde kniebeschermers of veiligheidstippen in de schoenen, allemaal netjes verwerkt in een stijlvol design. Maar uiteindelijk draait het in de eerste plaats om imago en herkenbaarheid, waarbij de kledij van uw personeel perfect moet aansluiten bij de huisstijl van uw bedrijf. Zo worden uw fieldwerknemers als het ware wandelende reclameborden.

E&S Design beschikt over een eigen grafische dienst die de klanten begeleidt om tot een stijlvol en doeltreffend eindresultaat te komen. Om te beginnen krijgt u uitgebreid advies bij de keuze van de kledij en vervolgens over de druk- of borduurtechniek die zal worden gebruikt om de eventuele personalisering aan te brengen. Overigens kunnen niet alleen bedrijven, scholen, medische instellingen of verenigingen bij ons terecht voor hun (gepersonaliseerde) kleding, maar ook particulieren die een leuke outfit zoeken voor bijvoorbeeld een vatje, een verjaardagsfuif of een vrijgezellenfeestje. 

Vraag nu een offerte