Onze troeven

E&S Design is een gespecialiseerde totaalaanbieder van allerlei ‘drukwerk voor promotie en plezier’. Niet alleen drukwerk op papier, maar ook geschenken allerhande en al dan niet gepersonaliseerde kleding. Met ons bedrijfsconcept van een ‘one-stop-shop’ met een zo breed mogelijk productengamma willen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden dat perfect op hun maat gesneden is. Voor om het even welk budget zoeken wij de meest geschikte oplossing.

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn hanteren wij een uiterst persoonlijke aanpak. Eerst en vooral bieden wij een luisterend oor om te peilen naar de behoeften en wensen van de klant. Samen met u gaan wij in ons ruime productengamma op zoek naar een oplossing die perfect op uw maat gesneden is, met een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. En omdat wij pas tevreden zijn als u dat ook bent, blijven we bijsturen totdat u 100 procent gelukkig bent met het resultaat.

Om u de best mogelijke kwaliteit te kunnen bieden is E&S Design niet bang om te investeren in mensen en materiaal. Onze machinepark is zonder overdrijven ‘state of the art’ en al onze medewerkers zijn perfect opgeleid voor al onze druk- en borduurtechnieken. Bovendien worden ze permanent bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologieën. Mede dankzij hun grote gedrevenheid staat dit jonge en dynamische team garant voor een correcte en snelle service