Wie zijn wij?

E&S Design werd in 1995 opgericht door zaakvoerder Erwin Van der Linden, die al van kindsbeen af gepassioneerd was door grafische vormgeving. Nadat hij zijn grafische opleiding had afgerond, startte hij een kleine ‘garagedrukkerij’ op, die al snel uitgroeide tot een gespecialiseerde totaalaanbieder van allerlei ‘drukwerk voor promotie en plezier’. Niet alleen drukwerk op papier, maar ook geschenken allerhande en al dan niet gepersonaliseerde kleding.

Onze belangrijkste doelgroepen zijn bedrijven en verenigingen, maar ook particulieren kunnen bij ons komen aankloppen voor bijvoorbeeld een leuke outfit voor een vatje, een verjaardagsfuif of een vrijgezellenfeestje. Bedrijven en verenigingen kunnen bij ons terecht voor het ontwerp van hun logo of hun hele huisstijl, al hun drukwerk (niet alleen op papier, maar ook op andere materialen), relatiegeschenken, alles wat ze nodig hebben voor de organisatie van hun evenementen en alle mogelijke kleding (zoals T-shirts, sweaters en werkkledij).

Met ons bedrijfsconcept van een ‘one-stop-shop’ met een zo breed mogelijk productengamma willen wij onze klanten een totaalpakket aanbieden dat perfect op hun maat gesneden is. Voor om het even welk budget zoeken wij de meest geschikte oplossing. Deze website geeft u alvast een goed idee van alle mogelijkheden, maar voor persoonlijk advies mag u altijd contact met ons opnemen. Dat kan niet alleen telefonisch of via e-mail, maar u kunt ook langskomen in onze showroom. Uiteindelijk gaat er niets boven een persoonlijke aanpak...